892692_PhotoA
به گزارش عطنا ، دانشگاه هنر طراحی مجموعه ورودی و سر در اصلی پردیس بین المللی فارابی خود واقع در کرج را به مسابقه گذاشته است .

دانشگاه هنر در آستانه یکصدمین سال تاسیس خود، تمام علاقه مندان را به مشارکت فردی یا گروهی در طراحی مجموعه ورودی و سردر اصلی پردیس بین‌المللی فارابی دانشگاه واقع در استان البرز دعوت می‌کند.

اما انتشار این خبر بهانه ای شد تا اشاره ای به وضعیت سردر ورودی پردیس مرکزی دانشگاه علامه (دهکده المپیک) داشته و عدم وجود سردر ورودی متناسب با شان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی خاورمیانه و یکی از نمادهای علمی کشور را به مسئولان ذیربط یادآوری نمائیم. به طور معمول سردر دانشگاه ها به عنوان نماد و هویت آنها در نظر گرفته می شوند کمااینکه در سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی ، سردر ورودی دانشگاه تهران بر روی اسکناس های رایج کشور درج می گردید .

امیدواریم که مسئولین دانشگاه علامه هم به فکر تدارک فراخوان مسابقه مشابهی باشند تا هر چه سریعتر سردر ورودی متناسب با جایگاه این دانشگاه طراحی و اجرایی گردد .

علاقمندان به شرکت در مسابقه دانشگاه هنر می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه نمایند .