Final Footsal (5)

اولین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های سراسر کشور ویژه پسران و دختران دانشجو در تمامی دانشگاه‌های کشور و به میزبانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، این المپیاد در حالی برگزار می‌شود که مطابق مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان رشته تربیت بدنی و قهرمانان مجوز شرکت در این رقابت‌ها را ندارند.

المپیاد ویژه دختران از تاریخ‌های 24 تا 28 تیر ماه و المپیاد ویژه پسران از تاریخ 31 تیرماه تا 4 مردادماه برگزار می‌شود و از متقاضیان دعوت می‌شود تا تاریخ 24 خرداد ماه 96 آمادگی خود را جهت حضور در این مسابقات اعلام کنند.

گفتنی است، نفرات برتر این رقات‌ها که از آمادگی جسمانی بالایی برخوردار باشند جهت اعزام به مسابقات گزینش خواهند شد.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 44737625 تماس بگیرند.