۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۳:۱۲
neshast daneshgah bedoon marz daneshjooyan (19)

تعدادی از دانش‌اموزان دختر و پسر دبیرستانی با حضور در دانشگاه علامه پای صحبت استادن این دانشگاه درباره «جایگاه علوم انسانی و معرفی اجمالی چند رشته پرطرفدار» نشستند.

به گزارش عطنا، این نشست صبح امروز، 10 اردیبهشت‌ماه با حضور احمد برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، کیومرث فرحبخش، روان‌شناس و مدیر گروه مشاوره دانشگاه علامه و حسین سلیمی بجستانی،  معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.

همچنین، دکتر برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی در بین دانش‌آموزان مقطع دبیرستان گروه علوم انسانی منطقه پنج، به ضرورت علوم انسانی در امر توسعه و پیشرفت کشور اشاره کرده و در ادامه به معرفی رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره پرداخت.

گفتنی است پایان این برنامه با پرسش و پاسخ دانش‌آموزان همراه بود.

گزارش تصویری این برنامه را در زیر می‌بینیم؛

عکس: ریحانه مهیاری-عطنا