Kargahe amoozeshi barname rizi dar amal (1)

کارگاه آموزشی برنامه‌ریزی برنامه‌ریزی در عمل در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این کارگاه آموزشی «برنامه‌ریزی استراتژیک در عمل با تأکید بر سازمان‌های ایرانی» با تدریس شهرام خلیل‌نژاد، عضو هیئت علمی گروه مدیریت بازرگانی این دانشگاه برگزار شد.

بر پایه این گزارش، در این کارگاه یک‌روزه که به همت انجمن علمی-دانشجویی مدیریت بازرگانی دانشکده مدیریت برگزار شد، محورهای نظیر؛ تدوین مقاصد استراتژیک ( مأموریت، چشم انداز و ارزش‌ها و اهداف استراتژیک) در عمل، تدوین استراتژی ( سطوح شرکت، کسب و کار و کارکردها) در عمل، تدوین نقشه استراتژی ( Strategy Map ) در عمل و اجرا و کنترل استراتژی در عمل با تأکید بر مدل کارت امتیازی متوازن ( BSC) مورد بررسی قرار گرفت.

کسب توانایی دانشجویان و دانش‌آموختگان در تدوین برنامه استراتژیک و زمینه‌ساز برای ورود به فضای پروژه‌های استراتژیک، آشنایی با فرآیند و محتوای یک برنامه استراتژیک در سازمان‌های ایرانی و آشنایی با نکات کلیدی در تدوین برنامه‌های استراتژیک در سازمان‌های ایرانی از جمله اهداف این کارگاه برشمرده شده است.

عکس‌ها: افشین عزیزی - عطنا