۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۴:۱۱
کد خبر: ۸۱۱۷۹
havashi emtehanat (23)

فرید براتی سده به دانش‌آموزان و دانشجویان توصیه کرد که عادات درس خواندن خود را در شب امتحان تغییر ندهند، او همچنین توصیه‌هایی به افرادی که احساس می‌کنند یادگیری آنها پائین آمده است، ارائه کرد.


به گزارش عطنا به نقل از میزان، استاد دانشگاه علامه طباطبائی، فرید براتی سده در رابطه با پیشگیری از اضطراب در شب‌های امتحان به خبرنگار سلامت نیوز گفت: قدم مهم برای جلوگیری از استرس و اضطراب در شب‌های امتحان برنامه‌ریزی درسی و زمانی است و اصولا دانشجویان نباید خواندن همه درس‌های خود را به شب امتحان موکول کنند و در فرجه‌ای که برای درس خواندن دارند نباید خود را مجبور به خواندن و تمام کردن یکروزه همه مطالب یک کتاب و جزوه خود بکنند.


وی افزود: دانشجویان و دانش آموزان در یک روز تمام وقت خود را به خواندن یک درس اختصاص ندهند و اگر درس خاصی را می‌خوانند بعد از استراحتی شروع به خواندن درس دیگر کنند.


این روانشناس تصریح کرد: اگر دانشجویان شیوه خاصی برای درس خواندن دارند مثلا عادت دارند هنگام درس خواندن راه بروند هرگز این روش خود را در زمان امتحان تغییر ندهند و تغییر روش را به بعد از امتحانات موکول کنند.


وی در ادامه توضیح داد: در بعضی مواقع قدرت یادگیری فرد کم شده و هر چه سعی می‌کند که درس بخواند قادر به یادگیری مطالب نیست و کارشناسان در اصطلاح از آن به عنوان فلات یادگیری تعبیر می‌کنند. دانشجویان باید بدانند در این مواقع خود را مجبور به خواندن و تمام کردن درسشان نکنند و قدری به خود استراحت دهند.


دکتر براتی به نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب فرزندان اشاره کرد و گفت: والدین تا آنجایی که می‌توانند محیطی خالی از تنش برای فرزند خود بوجود آورند و به این نکته توجه داشته باشند که با حمایت و ایجاد فضای آرام در خانه به کاهش اضطراب فرزندشان کمک بزرگی می‌کنند.


این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: داشتن تغذیه خوب و سالم و استفاده از مواد مغذی در یادگیری دانشجویان موثر است و اینکه بعد از خوردن یک غذای سنگین درس خواندن را ادامه ندهند، تنظیم وقت خواب، تاثیر مهمی در بالا بردن سطح یادگیری فرد دارد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار