دکتر علیدوستی، رئیس ایرانداک با اشاره به انتشار گزارش نظام رتبهبندی «راوند» گفت: بر پایۀ گزارش «آژانس رتبهبندی رار» در سال 2017، 11 مؤسسۀ ایرانی توانستهاند در فهرست مؤسسههای برتر نظام رتبهبندی «راوند» قرار گیرند در حالی که در ویرایش 2016 این نظام رتبهبندی، تنها هفت مؤسسۀ ایرانی در فهرست برترینهای این نظام قرار گرفته بودند.
به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران، علیدوستی گفت: دانشگاههای «علوم پزشکی تهران»، «صنعتی شریف»، «صنعتی اصفهان»، «علوم پزشکی کردستان»، «علم و صنعت»، «فردوسی مشهد»، «علوم پزشکی ایران»، «اصفهان»، «تهران»، «شهید بهشتی»، و «علامه طباطبائی» مؤسسههایی هستند که توانستهاند به ترتیب رتبههای نخست تا 111 ملی را به دست آورند.
وی افزود: این در حالی است که در ویرایش 2016 این نظام رتبهبندی تنها هفت مؤسسۀ ایرانی در فهرست برترینهای این نظام قرار گرفته بودند. نخستین هدف این نظام رتبهبندی سنجش عملکرد مؤسسههای برتر جهان بر پایۀ چهار حوزۀ کلیدی (آموزش، پژوهش، تنوع جهانی، و پایداری مالی) است.
علیدوستی تصریح کرد: مدیران دانشگاه میتوانند وضعیت خود را تحلیل و ارزیابی کنند و دانشجویان نیز مؤسسۀ هدف خود را برای ادامه تحصیل آسانتر انتخاب کنند.
در جدول زیر امتیاز کل به همراه رتبههای ملی و جهانی مؤسسههای برتر ایرانی و در جدول دو رتبه و امتیاز آنها در سنجههای گوناگون در این نظام آمده است.
وی خاطرنشان کرد: بر پایۀ گزارش سال 2017 رتبهبندی «راوند»، «دانشگاه هاروارد» دارای بیشترین امتیاز و پیشگام مؤسسههای دنیا است. پس از این مؤسسه، «مؤسسه فناوری کالیفرنیا»، «دانشگاه شیکاگو»،«کالج سلطنتی لندن»، «دانشگاه استنفورد»، «ام.آی.تی»، «دانشگاه آکسفورد»، «دانشگاه کلمبیا»، «دانشگاه کمبریج»، و «دانشگاه پرینستون» جایگاه دوم تا دهم این نظام رتبهبندی را به خود اختصاص دادهاند.