نشست‌های پنج‌گانه «کتابخانه، موزه و آرشیو (گذشته، حال، آینده)» در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار می‌شود.

12 نفر از کارشناسان و متخصصان کشور در حوزه‌های کتاب‌داری، موزه‌داری و آرشیو، سیاست‌گذاری علم، آینده‌نگاری علم، زبان‌شناسی، هنر، روان‌شناسی، مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت اطلاعات و دانش، در پنج نشست تخصصی آموزشی در دی‌ماه در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک گرد هم می‌آیند تا درباره «کتابخانه، موزه و آرشیو (گذشته، حال، آینده)»، یافته‌ها و دانش خود را با دوستداران این حوزه‌ها به اشتراک بگذارند.

نشست‌های پنج‌گانه آموزشی «کتابخانه، موزه و آرشیو (گذشته، حال، آینده)»، در تاریخ‌های 6، 10، 17، 24 و 30 دی‌ماه برگزار می‌شود. موضوعات این نشست‌ها عبارت‌اند از «سیاست‌گذاری اطلاعات و دانش در علوم کتاب‌داری، موزه‌داری و آرشیوداری»، «بازنمون و طراحی اطلاعات و دانش»، «سازمان‌دهی و پردازش اطلاعات و دانش»، «سیستم و نظام‌های خدمات اطلاعات و دانش» و «بهره‌وری اطلاعات و دانش در جامعه (کتابخانه، موزه و آرشیو) دانش‌مدار» که با حضور علاقه‌مندان و دوستداران حوزه‌های کتابخانه، موزه و آرشیو تشکیل می‌شوند.

سخنرانان نشست‌های آموزشی «کتابخانه، موزه و آرشیو (گذشته، حال، آینده)» عبارت‌اند از

دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی/ مدیر گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شاهد

سیاوش ملکی‌فر/ دانشجوی دکترای آینده‌پژوهی

محمدرضا جواهری/ متخصص حوزه موزه‌داری و مدیرعامل موسسه فرهنگی موزه‌های بنیاد

دکتر سیدمهدی طاهری/ رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی

دکتر سادات‌الملوک بهشتی/ دکترای زبان‌شناسی و رییس پژوهشکده مدیریت دانش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

دکتر کورش سامانیان/ عضو هیات علمی دانشگاه هنر

دکتر مهدی علیپور حافظی/ عضو هیات علمی و معاون پیشین پژوهشی پژوهشگاه علوم و فناوری ایران

دکتر میترا صمیعی/ عضو هیات علمی گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی

محمد حکمت/ متخصص حوزه موزه‌داری

دکتر علی مرجایی/ دکترای مدیریت فناوری اطلاعات، و رییس اداره تجارت الکترونیک بانک گردشگری

دکترحمیدرضا رادفر/ مدیر کتابخانه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

دکتر محمد حسن‌زاده/ مدیر گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس

نشست‌های پنج‌گانه آموزشی «کتابخانه، موزه و آرشیو (گذشته، حال، آینده)»، در تاریخ‌های 6، 10، 17، 24 و 30 دی، ساعت 15 تا 17 در کتابخانه و موزه ملی ملک در محوطه تاریخی باغ ملی تهران به نشانی «میدان امام خمینی، سردر میدان مشق، خیابان ملل متحد» برگزار می‌َشود. از دوستداران و علاقه‌مندان دعوت شده است در این نشست‌ها حضور یابند.

جدول برنامه‌های نشست‌های پنج‌گانه آموزشی «کتابخانه، موزه و آرشیو (گذشته، حال، آینده)» در این آدرس قابل مشاهده است:

ایسنا