۲۵ فروردين ۱۳۹۶ ۱۶:۴۶
niasar
معاون آموزشی وزارت علوم از جدی شدن نقش نظارتی وزارت علوم در سال جاری خبر داد و گفت: امسال دانشگاه‌ها باید براساس سیاست‌های نظارتی آموزش عالی برنامه‌ریزی کرده و فعالیت کنند.

به گزارش عطنا، مجتبی شریعتی‌نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم در گفتگو با مهر گفت: با ابلاغ آیین‌نامه تفویض اختیار بازنگری و تدوین برنامه‌های درسی، به  دانشگاه‌های سطح یک و دو اختیار داده شد تا نسبت به بازنگری درسی و تدوین برنامه جدید اقدام کنند.

وی ادامه داد: این آیین‌نامه از سال جاری اجرایی می شود و براساس آن دانشگاه های سطح یک و سطح دو به خوبی می توانند، بدون وابستگی به وزارت علوم در تدوین و بازنگری برنامه‌ها به صورت مستقل عمل کنند.

معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه به نقش جدی نظارتی وزارت علوم در سال جاری اشاره کرد و گفت: درسال جاری تمام مراکز دانشگاهی باید براساس سیاست‌های نظارتی دستگاه آموزش عالی برنامه‌ریزی و فعالیت کنند.