۲۴ فروردين ۱۳۹۶ ۰۰:۵۳
rooz-2-etekaf-allamehe-2

مراسم اعتکاف 700 دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در مسجد تازه تأسیس امام علی(ع) این دانشگاه در حال برگزاری است.

به گزارش عطنا، در آغازین روزهای بهار سال جدید و در ماه رجب، ماه سلوک و زدودن زنگارهای شیطانی از آیینه دل، بار دیگر عاشقان مهمان خانه دوست می‌شوند و بر سفره مغفرت الهی می‌نشینند.

اعتکاف فرصتی برای روشن کردن چراغ معرفت و سیراب ‌شدن عطش جان آدمی است و این سه روز، فرصت مغتنمی است تا بنده فراموشکار، خود را در محضر حق تعالی دریابد و توشه‌بار این ضیافت، روشنایی‌بخش راه سعادتش باشد.

چه اتفاق مبارکی است، تقارن افتتاح مسجد دانشگاه علامه طباطبائی با ایام اعتکاف که 700 دانشجوی این دانشگاه با شرکت در اولین مراسم اعتکاف دانشجویی در مسجد امام علی(ع) و تمرین بندگی، جهاد با نفس را می‌آزمایند.

پیامبر (ص) در رابطه با مراسم معنوی اعتکاف می‌فرمایند: «معتکف الذُّنوبَ ويُجرى‏ لَهُ مِنَ الأجرِ كَأجرِ عامِلِ الحَسَناتِ کل‌ها»، معتكف همه گناهان را در بند مى‏كند و مانند كسى كه همه خوبى‏ها را انجام داده است، به او پاداش داده مى‏شود.

[aparat id="fBIPF"]