۲۰ فروردين ۱۳۹۴ ۲۳:۲۱
78

دوره جامع ICDL (درجه 1 و 2) به همت مرکز آموزش معاونت فرهنگی دانشگاه با ارائه مدرک بین المللی سازمان فنی و حرفه ای برگزار می شود.

به گزارش(عطنا) ، علیرضا کیایی، مسئول مرکز آموزش پیرامون این دوره گفت :داشتن مدرک ICDL  یکی از مهم ترین مدرک هایی است که هنگام استخدام به آن توجه می شود و با پیشرفت تکنولوژی، دانستن دانش های اصلی کامپیوتر از اساسی ترین نیاز های افراد و همچنین سازمان ها و شرکت هایی است که به دنبال جذب نیرو هستند. ICDL هفت مهارت کامپیوتر را شامل می شود، از جمله : 1- مبانی کامپیوتر 2- سیستم عامل ویندوز 3- اینترنت و ایمیل 4-Word (صفحه آرایی ) 5 -Exel  به منظور انجام امور مالی 6- Access جهت مدیریت اطلاعات و 7- Powerpoint  به منظور ارائه مطالب از طریق کامپیوتر.

وی ادامه داد: با تلاش هاو هماهنگی های لازم با سازمان فنی و حرفه ای، این دوره با تخفیف قابل توجهی برای متقاضیان برگزار می شود. دانشجویان دانشگاه علامه، کارمندان و اساتید دانشگاه و همچنین سایر دانشجویان می توانند در این دوره ی جامع شرکت نمایند. لازم به ذکر است در راستای توانمند سازی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ، تخفیف 50 درصدی برای آنها شامل می شود. به شرکت کنندگان این دوره، مدرک بین المللی فنی و حرفه ای اعطا می گردد.

کیایی در خصوص ساعات و جلسات این دوره افزود: این دوره 40 ساعت و به صورت فشرده و در 10 جلسه است. روزهای برگزاری دوشنبه ها و چهارشنبه ها است که علاقه مندان با توجه به انتخاب خود می توانند در دوره ثبت نام کنند. ساعت برگزاری نیز از 14/30 الی 18/30 در ساختمان معاونت فرهنگی واقع در خیابان کریمخان است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به محدود بودن ظرفیت و تعداد زیاد متقاضیان،از علاقه مندان خواست هر چه زودتر در این دوره نام نویسی کنند.

147649e9725a57dd80809d3e949e7b536467158b1c4a955b5ba202cd606034c0

039