۲۳ فروردين ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴
Shabe Avval Etekaf- Allame (16)

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی سه‌شنبه 22 فروردین‌ماه در اولین شب مراسم اعتکاف در جمع دانشجویان این دانشگاه در مسجد تازه تأسیس امام علی(ع) حضور پیدا کرد.

به گزارش عطنا، در این بازید، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی را حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه همراهی می‌کرد.

سلیمی، نماز مغرب و عشاء را با دانشجویان روزه‌دار اقامه و به همراه آن‌ها نیز افطار کرد.

در حاشیه مراسم اعتکاف برخی از دانشجویان درمورد مسائل و مشکلات دانشجویی و صنفی خود با رئیس دانشگاه و سلیمی‌بجستانی صحبت کردند. ضمن‌آنکه در این میان برخی از دبیران کانون‌ها فرهنگی و هنری، انجمن‌های علمی-دانشجویی و تشکل‌های سیاسی و اسلامی نیز فرصت را غنیمت شمرده و به گفت‌و‌گو با رئیس دانشگاه پرداختند.

گزارش تصویری:

عکس: محمد نظری و نرگس روزبه _ عطنا