به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) به نقل از روابط عمومی دانشگاه، کارگاه آموزشی "زوج درمانی هیجان مدار"، با حضور 18 نفر از دانشجویان ارشد و دکتری ، توسط دکتر اکبری از مشاوران مرکز، در روز یکشنبه 93/12/17 به مدت 8 ساعت برگزار، و در پایان گواهی حضور در کارگاه به شرکت کنندگان اعطا شد.

در ابتدای جلسه دکتر اکبری به تبیین و تشریح مبانی رویکرد هیجان مدار و تفاوتهای آن باسایر رویکردها پرداخت. سپس مراحل درمان از ابتدا تا پایان، به طور کامل برای شرکت کنندگان توضیح داده شد و کاربردهای این رویکرد در درمان مشکلات زوجین برای دانشجویان توضیح داده شد و موضوعاتی چون طلاق عاطفی، زوجهای دیوار سنگی، ارتباط موثر و ..... مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

بخش پایانی کارگاه نیز اختصاص به کار عملی داشت تا دانشجویان آموخته های خود را بطور عملی بکار گیرند تا مشکلات و اشتباهات انها توسط استاد رفع گردد.

در پایان گواهی شرکت در کارگاه به شرکت کنندگان اعطا شد.