velayati

حضرت آیت الله خامنه‌ای با صدور حکمی علی اکبر ولایتی را به عنوان رئیس هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کردند.

به گزارش عطنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی آقای علی اکبر ولایتی را به عنوان رئیس هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کردند.

متن حکم رهبر معظم انقلاب به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

اعضای محترم هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی

با عنایت به فقدان تأثرانگیز رئیس محترم هیئت مؤسس و هیئت امناء دانشگاه و سکوت اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در چگونگی انتخاب رئیس هیئت مؤسس و ضرورت تسریع در انتخاب فرد عهده‌دار این مسئولیت، جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی از اعضای آن هیئت را به‌عنوان رئیس هیئت مؤسس منصوب میکنم تا هیچگونه وقفه‌ای در تمشیت قانونی امور آن دانشگاه که نقش مؤثری در امر آموزش عالی کشور دارد بوجود نیاید. همکاری اعضای محترم هیئت مؤسس و هیئت امناء و شورای عالی انقلاب فرهنگی در تکمیل اعضای هیئت مؤسس و هیئت امناء مورد انتظار جدّی اینجانب است.

سید علی خامنه‌ای

۳۰ دی ماه ۱۳۹۵»