سیدمهدی حسینی در نشست هماندیشی استادان مشاور شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی گفت: بیایید همان انتظاری که برای بچههای خودمان از دانشگاه داریم برای بچههای شاهد و ایثارگر نیز داشته باشیم.
به گزارش عطنا، سیدمهدی حسینی میرمحمدی، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان دانشجویان وزارت علوم در جلسه هماندیشی دانشگاه علامهطباطبائی که با موضوع «بررسی طرح استادمشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر» در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در بحث ایثار و شهادت باید از سرچشمه شروع کرد، همانطور که ما در بیان نظرات، به جمله امام استناد میکنیم که «انقلاب اسلامی هر چه دارد از مجاهدت شهدا و ایثارگران است»، در این بحث تردیدی نیست.
او تاکید کرد: اما من معتقدم این جمله را از ابتدا درست درنیافتیم یعنی کاری که وظیفه ما بوده رنگ و لعاب لطف و منت به خود گرفته است.
حسینی با مثبت خواندن نامگذاری سهمیه مناطق، آن را انتخابی با دقت دانست و افزود: حق طبیعی همه مردم این کشور است که از آموزش برخوردار بشوند، اما از آنجا که دولت نمیتواند نیاز همه را مرتفع سازد از کنکور استفاده کردهاست.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: از بین چهار و نیم میلیون متقاضی، سهم دانشجوان شاهد و ایثارگر کمتر از پنج درصد است.
حسینی ادامه داد: گلوله در قلب پدران این بچهها خورد نه در مغزشان، نمیتوان آنها را دارای بهره هوشی پایینتری نسبت به سایرین دانست و به لحاظ شایستگی چیزی کم ندارند، اما در کنار همه داشتهها نداشتههایی دارند که هیچ کدام از ما حاضر نیستیم به جای آنها باشیم.
او خطاب به حاضرین جلسه اظهار کرد: بیایید همان انتظاری که برای بچههای خودمان از دانشگاه داریم برای بچههای شاهد و ایثارگر نیز داشته باشیم، امروز اگر قرار باشد هر کاری در کشور انجام دهیم با کلید ایثار است.
این مقام مسئول ادامه داد: به باور من، نیاز امروز کشور ایثار و ترویج فرهنگ آن است، اقتصاد مقاومتی فقط با نسخه ایثار ممکن و میسر است و باید هشیار باشیم چراکه جامعه درحال حرکت به سوی بیتفاوتی نسبت به این امر خطیر و مهم است.
حسینی تصریح کرد: کدام انسان از احسان گریزان است که ما بگوییم دانشجویان شاهد و ایثارگر اینگونهاند، مسئلهای که وجود دارد این است که جای طلبکار و بدهکار عوض شدهاست. آیا ما میتوانیم یک لحظه از شرایط این عزیزان را تحمل کنیم؟
وی افزود: من خودم را مقصر میدانم که این زحمت را که بر عهده شما گذاشتیم اما آموزشهای لازم را پیشبینی نکردیم. ما در نظر داریم تا کمکهای اولیه روانشناختی را به استادان آموزش دهیم که بتوانند به بهترین سبک و سیاق به دانشجوی نیازمند کمک کنند.
او با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در کشور ما بسیار پررنگ است، ادامه داد: بر همین اساس ما امسال دیدگاه دانشجویان را در خصوص دفاع از میهن و کشور جویا شدیم تا بدانیم اگر روزی اتفاقی در این کشور بیفتد با روی چه کسانی حساب کنیم و بسیار خوشحالکننده است که بیش از 80 درصد جمعیت آماری صد هزار نفری که در این طرح شرکت کردند اعلام کردند که هر لحظه برای دفاع از کشور و اسلام نیاز باشد آماده حضور هستند. این حضور سرمایه ازشمندی برای ماست و نباید از آن غافل شویم.