کارشناس نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی دانشگاه از برگزاری نشست مدیر امور فرهنگی با مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی خبر داد.

علی‌رضا قنبری در گفتگو با خبرنگار عطنا، اظهار داشت: این نشست فردا یکشنبه 17 اسفند ساعت 14 در معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.

qanbari931129-300x225

وی با اشاره به اینکه از مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه برای حضور در این جلسه دعوت شده است، افزود: این نشست اولین جلسه آقای علوی مدیر امور فرهنگی با مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی است.

قنبری هدف از برگزاری این نشست را بیان مشکلات نشریات دانشجویی از زبان مدیران مسئول و سربیران آنها دانست و تصریح کرد: هم اکنون 60 نشریه دانشجویی در سطح دانشگاه به صورت هفته‌نامه، دو هفته‌نامه، ماهنامه، فصل‌نامه و گاه‌نامه داریم.

کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه در پاسخ به این سئوال که چه تعداد از این نشریه‌های دانشجویی فعال هستند، خاطرنشان کرد: به رغم ریزش‌ها و رویش‌های نشریات دانشجویی و همچنین تعریف خاصی که از فعال بودن آنها وجود دارد، بیش از 50 درصد این نشریات دانشجویی فعال هستند.