logo-allame

زمان برگزاری امتحان روز سه شنبه ۲۱ دی ماه که از سوی هیئت محترم دولت تعطیل اعلام شده است، به پایان امتحانات موکول شده است.

به گزارش عطنا، با درگذشت نابهنگام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امتحانات روز سه شنبه دانشگاه علامه طباطبائی لغو شد و دانشگاه علامه در این باره اطلاعیه ای صادر کرد.

بنا براین گزارش در پیام روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی آمده است:

«ضمن عرض تسليت مجدد به جامعه استادان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه به اطلاع می رساند امتحانات روز دوشنبه ۲۰ و چهارشنبه ۲۲ دی ماه جاری بر اساس زمانبندی قبلی انجام خواهد شد.  زمان برگزاری امتحان روز سه شنبه ۲۱ دی ماه که از سوی هیئت محترم دولت تعطیل اعلام شده است، به پایان امتحانات موکول شده است و زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد.»

با این حال، تاریخ جدید امتحانات تعویقی روز سه شنبه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، متعاقبا از طریق کانال خبری عطنا اعلام می شود.