akhlagh-dar-pajoohesh-1
نشست تخصصی «اخلاق در پژوهش» با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه صبح امروز، ۱۹ دی ماه در سالن شورای ریاست برگزار شد.

به گزارش عطنا، حسین سلیمی رئیس دانشگاه در این نشست با تأکید بر عدم پذیرش اغماض در برخورد با تخلفات علمی در دانشگاه، تلاش در جهت توقف پژوهش اجاره‌ای در سطح دانشگاه‌ها  با همکاری و هم‌فکری اساتید دانشگاه و دانشجویان را خواستار شد.

در این نشست همچنین محمدهادی میرشمسی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی به بیان نکاتی در خصوص نحوه برخورد با تخلفات علمی در سطح دانشگاه‌ها باتوجه به آیین‌نامه‌های ابلاغی وزارت علوم بیان کرد و در ادامه تنی چند از اساتید حاضر در نشست به ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص چگونگی کاهش آمار تخلفات علمی پرداختند.

در ادامه می‌توانید گزارش تصویری اختصاصی عطنا از این نشست را مشاهده کنید.

عکس: افشین عزیزی - عطنا