jashnvare-resane-daneshjuee

دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار در جشنواره «تیتر ۱۰» را تا اول اسفند ۹۵ تمدید کرد و نشریات با زبان‌های محلی می‌توانند در این جشنواره رقابت کنند.

به گزارش عطنا به نقل از مفدا، با ادامه تمدید مهلت زمان شرکت در جشنواره «تیتر۱۰» و با توجه به سیاست‌های دولت مبنی بر حمایت از زبان‌های محلی، نشریات با زبان‌های محلی به عنوان یک رشته مستقل می‌توانند در دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی شرکت کنند.

نشریات شرکت‌کننده در این بخش علاوه بر ارزیابی براساس شاخص‌های متداول داوری، با شاخص‌های دیگری همچون وحدت‌گرایی و تأکید بر هویت ملی و آداب و رسوم محلی، توسط کارشناس زبان مربوطه داوری می‌شوند.

بر این اساس تمامی نشریاتی که به زبان محلی چاپ می‌شوند می‌توانند در دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی و در بخش «نشریات برگزیده» شرکت کنند.

دهمین دوره «جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور» در سه بخش اصلی شامل «آثار برگزیده»، « نشریات برگزیده» و «فضای مجازی» و همچنین دو بخش ویژه و نویسندگان برتر در بازه زمانی ۲۶ بهمن تا ۶ اسفند برگزار خواهد شد.