uni-daneshgah-daneshamuz-bazdid

بسیاری از دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان‌ در رابطه با اینکه در کدام دانشگاه تحصیل کنند مردد هستند و انتخاب بین مراکز دانشگاهی برایشان مشکل است.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، اگر دانشجویان آینده برای انتخاب مراکز دانشگاهی به آنها سر بزنند و از نزدیک آنها را بررسی کنند می‌توانند تصمیمات به مراتب بهتری بگیرند.

بسیاری از مدارس در کشورهای مختلف اقدام به برگزاری تورهای بازدید از دانشگاه‌ می‌کنند و به این ترتیب دانش‌آموزان می‌توانند با مقایسه توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه‌های مختلف انتخاب‌های بهتری برای ادامه تحصیل داشته باشند.

بسیاری از دانش‌آموزانی که در این طرح‌ها شرکت داشته‌اند، معتقدند مسائلی را متوجه شده‌اند که هرگز قبل از بازدیدشان از آنها اطلاعی نداشته‌اند و اکنون می‌توانند بهتر تصمیم بگیرند.

ممکن است این کار کمی زمان‌بر بوده و هزینه نیز داشته باشد اما نتایج نشان می‌دهد که بسیار مفید خواهد بود.

بسیاری از دانش‌آموزان اعلام کرده‌اند که هیچ علاقه‌ای به ادامه تحصیل نداشته‌اند اما پس از بازدید از دانشگاه‌ها نظرشان عوض شده است و مصمم هستند که به تحصیل در دانشگاه‌ها ادامه دهند.