برنامه «کاغذ رنگی» پنجشنبه 14 اسفند ساعت 22:30 با حضور استاد فرهیخته اصغر دادبه به شعر و ادب فارسی خواهد پرداخت و معرفی کتب علمی، ادبی، کودک و... از آیتم های دیدنی این برنامه به شمار می روند.

به گزارش باشگاه خبری دانشگاه علامه طباطبائی(عطنا) ، برنامه "کاغذ رنگی" به مناسبت گرامیداشت چهلمین روز از درگذشت شاعر فرهیخته استاد کی منش متخلص به مشفق کاشانی، در آیتم"پشت جلد " شخصیت استاد مشفق کاشانی را بررسی و تحلیل می‌کند.

گفتنی است گزارشی از جایزه "لاکپشت پرنده" در ارتباط با بهترین کتاب مترجمان و نویسندگان حوزه کتاب کودک و نوجوان در این برنامه پخش می‌شود.

یاد آور می شود علی‌اصغر دادبه (متولد ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی است.

وی در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار به عنوان چهره ماندگار درعرصه ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد. او مؤلف حدود سیصد مقاله فلسفی، عرفانی، کلامی، ادبی در دائرةالمعارف‌ها، مجلات دانشگاهی و مجلات غیردانشگاهی است.

منبع:باشگاه خبرنگاران