shahre-ziba

معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با همکاری انجمن علمی-دانشجویی حقوق، فیلم سینمایی شهر زیبا را شنبه 22 آبان در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی اکران و نقد و بررسی می‌کند.

به گزارش عطنا، در این نشست که در قالب سلسله نشست‌های جامعه‌شناسی حقوق «یک فیلم؛ یک تجربه حقوقی» برگزار می‌شود، فیلم «شهر زیبا» به کارگردانی «اصغر فرهادی» با حضور محمدرضاویژه، دانشیار حقوق عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، تهمورث بشیریه، مهدی دماوند، وحید آگاه، اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، و مهدی مهدوی زاهد، پژوهشگر دکتری حقوق عمومی و مدرس جامعه شناسی حقوق اکران و بررسی حقوقی می‌شود.

داستان این فیلم که یک فیلم اجتماعی با درون‌مایه عاشقانه است، از این قرار است که در کانون اصلاح و تربیت «شهر زیبا»، نوجوانان زندانی با خواست «اعلا» جمع می‌شوند تا هجدهمین سالروز تولد «اکبر» را جشن بگیرند. اکبر متهم است دو سال پیش دختری را کشته و حالا زمان قصاص اوست. اعلا، دوست اکبر، برای کمک به او به اتفاق «فیروزه»، خواهر اکبر برای گرفتن رضایت به سراغ شاکی پرونده، «ابوالقاسم» (پدر مقتول) می‌روند.

گفتنی است نشست، از ساعت 13 الی 16 روز شنبه برگزار می‌شود و حضور برای عموم دانشجویان آزاد است.

shahre-ziba