۱۰ آبان ۱۳۹۵ ۲۱:۵۰
کد خبر: ۵۴۱۴۴
abdolahi-book-poster

آیین رونمایی از کتاب تازه استاد دانشگاه علامهطباطبائی با عنوان «نوسازی زندگی»، با حضور استادان برجسته این حوزه، دوشنبه 17 آبانماه برگزار میشود.


به گزارش عطنا، در این مراسم که ساعت 10:30 صبح، در اتاق شورای دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی صورت می‌گیرد، دکتر حسین اسکندری و دکتر حسین سلیمی بجستانی، اعضای هیئت علمی دانشکده روانشناسی و دکتر حمیدرضا رحمانی‌زاده دهکردی، عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات به سخنرانی و نقد و بررسی درباره این اثر خواهند پرداخت.


نویسنده این کتاب، دکتر حسین عبداللهی، عضو هیئت علمی گروه  مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی دانشکده روانشناسی که  آثاری چون «ظرافت‌های رفتار و روابط انسانی»، «برنامه‌ریزی توسعه آموزش و پرورش» و «درآمدی بر روش‌ها، فنون و مهارت‌های تدریس» را در کارنامه پژوهشی خود دارد. در این کتاب، در نهایت بی‌ادعایی و صداقت ناشی از تجربه زیستی نگارنده، با نگرشی نو، به چگونه زیستن پرداخته است و خواننده را به درک جایگاه واقعی خود و راه‌های شناخت و تغییر زندگی به سوی بهبود کیفیت آن دعوت می‌کند.


درباره این کتاب می‌خوانیم؛ «هدف اصلی نوشتار حاضر این است که به خواننده بگوید در هر مرحله‌ای از عُمر که هستیم می‌توانیم شیوه تفکر، تحلیل، تفسیر و سرانجام زندگی خود را تغییر دهیم. در نتیجه بهره‌وری ما حداکثر می‌شود، لیاقت و شایستگی بیشتری کسب می‌کنیم و به سوی کمال و تعالی حرکت می‌کنیم».


حسین عبداللهی در این کتاب می‌نویسد: هر کسی در ذهن خود دنیای ویژه خود را به وجود آورده است. تأکید نوشتار حاضر بر بازنگری دنیای ساخته شده در ذهن و ایجاد دنیای نوینی است که بهتر از دنیای قبل باشد. فاصله بین به دنیا آمدن و ترک دنیا فرصتی است بسیار گران‌بها برای این‌که وجود خود را در مسیر تحول و تکامل قرار دهیم و به قدر امکان خود را متعالی سازیم.


همچنین می‌خوانیم؛ «فرصت زندگی، نعمتی است که خالق هستی به هر یک از ما عطا کرده است. این فرصت محدود است بنابراین هر لحظه‌ای از آن گران‌بها و قابل استفاده است. از سوی دیگر انسان ظرفیت‌های نامحدودی برای رشد و تعالی دارد. اما آیا همه ما از این ظرفیت‌ها آگاه هستیم؟»


نگارنده ادامه می‌دهد: اگر پاسخ مثبت است چرا از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوب استفاده نکنیم؟ هر اندازه که وجود خود را در مسیر تعالی قرار دهیم به همان اندازه رضایت درونی حاصل می‌کنیم. قرارگرفتن در مسیر تحول و تعالی و رسیدن به رضایت حقیقی و آرامش درونی در زندگی بزرگترین دستاورد و سرمایه هر انسانی است. همه ما خواهان چنین ویژگی‌های ارزشمندی در زندگی خود هستیم ولی خواستن به تنهایی کافی نیست باید شرایط را نیز مهیا کرد و اسباب لازم را فراهم ساخت.


roonamayi-nosazi-e-zendegi


«عُمر انسان محدود است. باید از هر لحظه آن به بهترین شکل ممکن استفاده کرد. توجه به استعداد و توانمندی نامحدودی که اغلب انسان‌ها از آن برخوردارند، لازم است شرایطی فراهم شود که توانمندی‌ها بر افراد آشکار شوند. راه رسیدن به این کار عظیم، کمک به افراد است تا خود را بشناسند. جایگاه واقعی خود را درک کنند و آن را با وضعیت کنونی مقایسه کنند. با چنین مقایسه‌ای تفاوت آنچه باید باشند، با آنچه هستند آشکار می‌شود. کسانی که می‌توانند این مقایسه را به درستی انجام دهند نمی‌توانند راضی به وضع موجود باشند. زیرا رضایت به وضع موجود به معنی رکود است. روشن است که رکود نمی‌تواند انسان‌های باهوش و فعال را راضی کند. پس باید کاری کرد و خود را از وضعیت رکود رهانید. وقتی خود را شناختیم و به توانمندی خود و امکان پذیر بودن تحول و توسعه خود باور پیدا کردیم نگاهی نو به خود و جهان پیرامون خود می‌اندازیم. در این نگاه، شیوه زندگی ما ادامه زندگی به سبک و کیفیت گذشته نخواهد بود. داستان ضرورت نوسازی زندگی از همین نقطه آغاز می‌شود».


گفتنی است این مراسم توسط معاونت پژوهشی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی و با همکاری انجمن علمی مدیریت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی انجام می‌گیرد.


همچنین در این روز از کتاب دیگری با عنوان «پیش‌نگارش؛ گام نخست در فرایند پژوهش» تالیف دکتر رحمانی‌زاده دهکردی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات در سالن شهیدبهشتی دانشکده حقوق رونمایی می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار