DSC01564

مراسم معارفه مهندس حجت الله سعیدی سرپرست جدید مرکز فناوری دانشگاه و تودیع مهندس مهدی علوی سرپرست سابق این مرکز با حضور حسین سلیمی و غلامرضا ذکیانی معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبایی ـ عطنا ـ به نقل از روابط عمومی دانشگاه ، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه در مراسم تودیع مهندس علوی و معارفه مهندس سعیدی سرپرست جدید مرکز فناوری دانشگاه در سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از خدمات و تلاش‌های مدیریت قبلی این مرکز در دوره مسئولیتی‌شان اظهار داشت: حفظ فضای تعامل، همکاری و کار گروهی و همچنین همدلی که مهندس علوی در این مرکز بوجود آوردند، بسیار ارزشمند است و امیدواریم این همکاری‌ها در دوره‌ی مسئولیت جدید نیز ادامه داشته باشد.

گفتنی است مهندس علوی پس از استعفا از مسئولیت این مرکز فعالیت خود را در معاونت فرهنگی دانشگاه ادامه خواهد داد . وی در سابق مدیرکل فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی بوده و برقراری تعامل با اعضای جامعه  دانشگاهی علامه طباطبایی از ویژگی های بارز دوران کوتاه مدیریتی وی شمرده می شود که امید است در دوران مسئولیت مهندس سعیدی نیز شاهد همین روال باشیم.

مهندس حجت الله سعیدی رئیس جدید این مرکز نیز پیش از این مسئولیت فناوری اطلاعات دانشکده ادبیات را بر عهده داشته است .