vroodi-ashenaei-5

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: وام هسته‌ای متوقف نشده بلکه وام‌های دیگری از جمله وام دانشجویان ممتاز، نمونه و برتر نیز اضافه شده است.

به گزارش عطنا، ذوالفقار یزدان مهر در گفت‌وگو با مهر در خصوص توقف پرداخت وام هسته‌ای گفت: پرداخت وام دانش هسته‌ای متوقف نشده و همچنان برقرار است.

وی ادامه داد: هرتعدادی از دانشجویان که تقاضای وام دانش هسته‌ای داشته باشند، تا دو برابر وام دانشجویان معمولی، بدون سقف پرداخت می‌شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: علاوه بر اینکه پرداخت وام دانش هسته‌ای متوقف نشده، وام‌های دیگری نیز از جمله وام دانشجویان ممتاز، نمونه و برتر اضافه شده است.

وی افزود: رتبه یک تا ۵۰ ورودی کنکورهای ۵ گانه، رتبه‌های یک تا سوم ورودی‌های کارشناسی ارشد هر کد رشته، رتبه‌های یک تا سوم ورودی‌های دکتری هر کد رشته، مشمول این وام شده، و وام تحصیلی که این دانشجویان دریافت می‌کنند، تا دو برابر دیگر دانشجویان است.

یزدان مهر افزود: وام ضرروی ممتاز و نمونه تا دو برابر سقف مجاز، وام ضروری قهرمان ورزشی تا دو برابر سقف مجاز و وام تحصیلی ممتاز نمونه تا دو برابر سقف مجاز پرداخت می‌شود.