neshast-e-anjoman-eslami-azad-andish

انجمن اسلامی دانشجویان آزاد اندیش دانشگاه علامه طباطبائی، به مناسب ایام محرم‌الحرام، نشست « نقش عنصر صبر در سیره عاشورایی و مناسکی شدن دین» را با حضور دکتر حسن محدثی و حجت‌‌الاسلام سید محمدصادق علم‌الهدی برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، این نشست در تاریخ دوشنبه 19 مهرماه جاری از ساعت 15 تا 17 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی واقع در پردیس

در این نشست، دکتر حسن محدثی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و مدیر گروه جامعه‌شناسی دین انجمن جامعه‌شناسی ایران به موضوع مناسکی شدن دین می‌پردازد.

حجت‌الاسلام علم‌الهدی، مدرّس سطح عالی و خارج حوزۀ علمیّه قم نیز درباره نقش عنصر صبر در سیره عاشورایی سخنرانی می‌کند. گفتنی است حضور در این نشست برای عموم علاقه‌مندان، آزاد است.