دکتر سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در نشستی، با اعضای تشکل های اسلامی، کانون های علمی و فرهنگی و انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه گیلان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش عطنا، در این نشست دکتر رضی رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بخش مهمی از فعالیت های دانشگاه را دانشجویان انجام می دهند به وجود 4 تشکل اسلامی ، 16 کانون و 54 انجمن علمی در دانشگاه گیلان اشاره کرد و وجود دانشجویان و ظرفیت های آنان را فرصت مغتنمی خواند که از آن باید در جهت پیشبرد هرچه مناسب تر اهداف دانشگاه بهره برد.

همچنین در این نشست دانشجویان به بیان نظرات و سوالاتی درخصوص مسائل فرهنگی، کرسی های آزاد اندیشی، تسهیلات فرهنگی و رفاهی، منشور حقوق دانشجویی و نشریات دانشجویی پرداختند.

در پایان دکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تأکید بر حفظ و استمرار ارتباط دانشجویان با مسولین دانشگاه از نقدهای دانشجویی استقبال کرد و پاسخگوی سوالات دانشجویان شد و یکی از مهم ترین سیاست های وزارت علوم را ترویج کرسی های آزاد اندیشی خواند و ترویج این کرسی ها را باعث توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی در کشور دانست.

lkfu: hdskh