۰۸ شهريور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۲

konkur

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵ ساعت ۲۰ امروز دوشنبه ۸ شهریورماه ۹۵ بر روی سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.

به گزارش عطنا، ‌دکتر حسین توکلی در گفتگو با مهر افزود: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد سال ۹۵ بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org ‌قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: داوطلبانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شدگان نهایی یکی از کدرشته‌های تحصیلی اعلام شده، ‌لازم است ضمن توجه به ضوابط و شرایط اعلام شده در اطلاعیه‌ای که به همراه فهرست اسامی آنها بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد برای کسب اطلاعات، ‌تاریخ، ‌نحوه و مدارک لازم برای ثبت نام به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه‌ها و موسسات محل قبولی مراجعه کنند.

توکلی تاکید کرد: در صورتی که دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی محل قبولی زمانی را برای ثبت نام اعلام نکرده باشند، ‌پذیرفته شدگان باید در روزهای یکشنبه ۱۴ شهریور، ‌دوشنبه ۱۵ شهریور، ‌سه شنبه ۱۶ شهریور و چهارشنبه ۱۷ شهریور برای ثبت نام به موسسه محل قبولی مراجعه کنند .

وی افزود: عدم مراجعه به منزله انصراف از ثبت نام و ادامه تحصیل تلقی می‌شود.