۰۶ شهريور ۱۳۹۵ ۱۶:۳۹
Entekhab-vahed

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف‌و‌اضافه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری سال 96-95 به تازگی منتشر شده است.

این برنامه، زمان انتخاب واحد برای دانشجویان در سال جدید تحصیلی 96-1395 را 20 شهریورماه اعلام کرده است. بدین ترتیب که دانشجویان ورودی سال 1392 و ماقبل می‌توانند از تاریخ 20 شهریور نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. زمان حذف‌و‌اضافه این دسته از دانشجویان نیز سوم مهرماه خواهد بود.

دانشجویان ورودی سال 93 نیز می‌توانند 21 و 22 شهریور انتخاب کرده و صورت لزوم، در تاریخ 4 و 5 مهرماه، اقدام به حذف‌و‌اضافه‌ی واحدها کنند.

دانشجویان ورودی سال 94 نیز فرصت دارند در تاریخ 23 و 24 شهریور انتخاب کرده و در تاریخ 6 و 7 مهرماه، دروسی را به واحدهای خود، اضافه کرده یا از آن حذف کنند.

همچنین گفتنی است ثبت نام دانشجویان مهمان، در تاریخ 28 و 29 شهریور ماه انجام می‌شود. ورودی‌ها 95 نیز در تمامی مقاطع، جهت اطلاع از زمان و نحوه ثبت‌نام باید به به دانشکده‌های مربوطه مراجعه کنند.

مطابق اعلام روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، زمان انتخاب واحد از ساعت 7 صبح الی 7 بعدازظهر است و کلاس‌های نیمسال تحصیلی 96-1395 نیز از تاریخ  27 شهریور ماه شروع می‌شود.

Entekhab-vahed-v-hazfo-efafe-1395-69

* :