۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۴:۴۰

elmi karbordi

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: راه اندازی مجدد دوره‌های کارشناسی ارشد این دانشگاه درحال بررسی است و در صورت جمع بندی‌های لازم این دوره‌ها دایر خواهد شد.

به گزارش عطنا، محمدحسین امید در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دوره‌های کارشناسی ارشد این دانشگاه بسیار تخصصی و موضوعی خواهد بود و اکنون درحال مطالعه و بررسی برای راه اندازی این دوره‌ها هستیم.

وی افزود: دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی کاملا متفاوت با دوره‌های ارشد در دیگر دانشگاه‌ها خواهد بود.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در صورت راه اندازی دوره‌های کارشناسی ارشد در این دانشگاه، این دوره‌ها تخصصی، محدود، موضوع محور و به صورت خاص خواهد بود.

امید تاکید کرد: در دوره‌های کارشناسی ارشد مورد نظر این دانشگاه، دانشجویان با راهنمایی و هدایت اساتید بر روی موضوعات خاص کاربردی تحقیق می‌کنند بگونه ای که نتیجه این پروژه‌ها مورد استفاده در صنعت باشد.