۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۵:۵۰

چهاردهمین گفت‌وگوی پردیسان روز آینده، دوشنبه 18 مرداد، با سخنرانی مرتضی فرهادی، استاد جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن سرو پارک پردیسان برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، چهاردهمین گفت‌وگوی پردیسان با محوریت «ری‌آوری (خیرخیزی) فرهنگ یاریگری» «بستر و پتانسیل فراموش شده توسعه پایدار و بهروزی زیست‌بوم» با سخنرانی «مرتضی فرهادی» استاد جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی روز آینده (دوشنبه 18 مرداد)در سالن سرو پارک پردیسان ساعت 10 صبح برگزار می‌شود.

مرتضی فرهادی استاد تمام حوزه مردم شناسی و جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی است که وی را به سبب پژوهش‌های متعدد در حوزه مردم‌شناسی، فرهنگ و علوم انسانی به ویژه در حوزه روستایی ایران و همچنین در حوزه مردم شناسی آینده می‌شناسند.

gofto goye pardisan