جلسه توجیهی فارسیآموزان هشتاد و سومین دوره دانشافزایی زبان فارسی با حضور جمعی از مدیران، مربیان، استادان، همیاران، مسئولان اجرائی و فارسیآموزان، عصر امروز سه شنبه 12 مرداد 95 در سالن آمفیتئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
به گزارش عطنا، معاون آموزشی و پژوهشی بنیاد سعدی در این مراسم به ارائه برنامههای تدارک دیده شده در این دوره برای فارسیآموزان پرداخت و گفت: برنامههای ما برای فارسیآموزان از دو بخش آموزشی و فرهنگی- توریستی تشکیل شده است.
دکتر صحرایی افزود: بخش آموزشی متشکل از سه کلاس است که فارسیآموزان باید در آن حضور پیدا کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه ضمن ارائه توضیحات لازم برای حضور به موقع در برنامهها، اظهار داشت: آزمون تعیین سطح فردا چهارشنبه از ساعت 10 صبح شروع میشود این آزمون در سه سطح تستی، نوشتاری و گفتوگویی است. وی افزود: برنامه فشرده این کلاسها به طور رسمی از پنج شنبه 15 مرداد شروع میشود و تا سوم شهریور آزمون پایانی ادامه دارد. صحرایی اضافه کرد: فارسیآموزان برای کسب نمره لازم جهت دریافت گواهی در پایان دوره، از 100 حداقل باید نمره 70 بدست آورند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه در بخش دوم سخنانش با اشاره به برنامههای فرهنگی-توریستی و برگزاری کارگاه در خوابگاهها، عنوان کرد: این برنامهها بیشتر در جهت ایجاد فضای شاد و شناسایی مکانهای توریستی و فرهنگ ایرانی-اسلامی است. وی افزود: فارسیآموزان هرکدام در گروههای بیست نفری تقسیم میشوند و برای هرگروه یک همیار در نظر گرفته شده است، این تقسیمبندی با هدف رفع مشکلات و ابهامات احتمالی فارسیآموزان انجام شده است.
وی در پایان به فارسیآموزان توصیه کرد: حضور به موقع در کلاسها و کلیه برنامهها، نحوه حضور در سالن غذا و ساعات آن، ساعات کلاسها و برنامههای فرهنگی- توریستی، به همراه داشتن کارت تغذیه و شناسایی، خواب به موقع، تلاش برای صحبت به زبان فارسی و وبگردی در سایتهای فارسی زبان را به طور منظم رعایت کنند.
در ادامه جلسه، عباس نجار، مدیر اجرائی دوره دانشافزایی، به ادامه ارائه نکات توجیهی این جلسه پرداخت و گفت: برای امنیت بیشتر در نگهداری پول، از کارت بانک استفاده کنید. در همین راستا نماینده بانک شهر فردا از ساعت دو بعد از ظهر در خوابگاهها جهت صدور کارت بانکی حضور خواهد داشت.
نجار به نصب نرمافزارهای تلگرام، علامهگرام، ایمو و آپ در گوشی فارسیآموزان اشاره کرد و اظهار داشت: تگلرام جهت ساختن گروه بیست نفری با یک همیار برای هماهنگی بیشتر صورت میگیرد، علامهگرام اخبار و عکسهایی که گروه رسانهای از خود شما ارائه میدهد، ایمو جهت برقرای ارتباط با خانواده به صورت تصویری و آپ برای خرید شارژ نصب میشود. وی در پایان ضمن معرفی اعضای تیم همیاران و حراست گفت: به نکاتی که ارائه شده توجه داشته باشید و از سؤال کردن خجالت نکشید.
لازم به ذکر است نرم افزار دانشگاه علامه که برای فارسی آموزان طراحی شده است، امکان همرسانی عکس و دریافت اخبار دوره دانش افزایی را برای آنان فراهم میکند. اطلاعات بیشتر درباره این نرم افزار (اپلیکیشن) به زودی طی گزارشی مستقل در عطنا، منتشر میشود.
از نکات جالب توجه این جلسه، فارسی صحبت کردن فارسیآموزان با لهجهی ملیتهای مختلف بود.