۱۲ مرداد ۱۳۹۵ ۱۵:۳۴

vazir olum

وزیر علوم گفت: ۱۲۰ آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه های کشور در حال راه اندازی و تجهیز هستند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، محمد فرهادی امروز در حاشیه مراسم افتتاح آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران گفت: در حال تجهیز و راه اندازی ۱۲۰ آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه های کشور هستیم که تمامی این دانشگاه ها از نظر تجهیزات و امکانات در سطح ملی و پیشرفته ای قرار دارند.

وی به آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز اشاره کرد و افزود: این آزمایشگاه یک فضای تحقیقاتی پیشرفته است که مطالعاتی بر روی کارکرد مغز انجام می دهد.

وزیر علوم تاکید کرد: پژوهشگران رشته های مختلفی مانند پزشکی، مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه فعالیت های تحقیقاتی در این آزمایشگاه انجام می دهند.

فرهادی گفت: برنامه داریم بستری فراهم کنیم تا در این دانشگاه تحقیقاتی در خصوص علوم شناختی، رفتاری و اعصاب انجام شود.