۱۲ مرداد ۱۳۹۵ ۱۵:۳۱

sattari

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: باید ساز و کاری در میان وزارتخانه های کشور برای ایجاد و توسعه رشته های میان رشته‌ای صورت گیرد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، سورنا ستاری امروز در مراسم افتتاح آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران گفت: کشورهای دنیا به موضوع رشته های میان رشته ای ورود خوبی کرده اند اما در سیستم آموزش پزشکی و آموزش عالی ما هنوز روند مناسبی برای توسعه و ایجاد این رشته ها تدوین نشده است.

وی افزود: باید در وزارتخانه ها زمینه ای فراهم شود تا رشته های میان رشته ای مورد توجه قرار گیرند و در مجموع باید فکری برای این رشته ها در کشور صورت گیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اضافه کرد: در حوزه رشته های میان رشته ای خیلی عقب هستیم و باید سرمایه گذاری در این زمینه برنامه ریزی شود.

ستاری خاطرنشان کرد: کشور سالیان سال است که موضوع رشته های میان رشته ای مانند علوم شناختی و بیوتکنولوژی را مطرح می کند اما هنوز سرمایه گذاری جدی در این حوزه ها صورت نگرفته است.