۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۷:۵۷

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: بیش از 200 هزار نفر در آزمون های استخدامی 68 دانشگاه علوم پزشکی و 12 دستگاه اجرایی ثبت نام کردند.

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، حسین توکلی در مورد میزان ثبت نام در آزمون استخدامی 12 دستگاه های اجرایی گفت: تا ساعت 10 صبح امروز (یکشنبه) 103 هزار و 400 نفر در آزمون استخدامی ثبت نام کرده اند.

وی گفت: همچنین تاکنون تعداد 103 هزار و 379 نفر در آزمون استخدامی 68 دانشگاه علوم پزشکی ثبت نام کرده اند.

توکلی افزود: مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی ساعت 24 امشب 10 مرداد ماه به پایان می رسد و این مهلت تمدید نمی شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: آمار نهایی ثبت نام در آزمون های استخدامی متعاقبا اعلام می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی همزمان با آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی 19 شهریورماه برگزار می شود.

* :