۰۵ مرداد ۱۳۹۵ ۱۴:۲۸

uni esfahan

در راستای نیل به اهداف بلند مدت چشم انداز علمی کشور و بهره گیری از ذخائر علمی دانشمندان و متخصصان ایرانی غیر مقیم، دانشگاه اصفهان با همکاری بنیاد ملی نخبگان و دفتر امور بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به تاسیس پایگاه تخصصی همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم کرده است.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، این طرح به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان‌ و مراکز علمی برگزیده کشور (پایگاه‌های تخصصی همکار) در حوزه‌های منتخب اجرا می‌شود.

در این طرح حمایت‌هایی با محوریت اجرای دوره‌های علمی و تحقیقاتی همچون پسا دکتری، فرصت مطالعاتی، تعریف پروژه‌های فناوری کوتاه مدت و بلند مدت و برگزاری سخنرانی‌ها و کارگاه‌های تخصصی انجام می‌شود.

متقاضیان همکاری در قالب این طرح با دانشگاه اصفهان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتیwww.international.bmn.ir و انتخاب گزینه درخواست همکاری، وارد سامانه ثبت‌نام شده و سپس حوزه تخصصی را انتخاب کنند.