۲۱ تير ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸

konkorsarasari-photokade-10

بهار بلوچی جوان‌ترین شرکت‌کننده کنکور سراسری، گفت: متولد سال 1380 هستم و امسال رشته تجربی را در مقطع پیش‌دانشگاهی به اتمام رساندم، من سه سال سوم، چهارم و پنجم دبستان را به صورت جهشی خواندم.

وی افزود: تا پیش از عید نوروز که به مدرسه می‌رفتم روزانه 5 یا 6 ساعت برای کنکور درس می‌خواندم و بعد از عید 8 یا 10 ساعت مطالعه کردم و دروس اختصاصی پیش‌دانشگاهی را در کلاس‌های آموزشی خواندم.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، بلوچی ادامه داد: برای تست‌زنی برنامه‌ریزی داشتم و بعد از عید نوروز در آزمون‌های مختلف شرکت کردم.

جوان‌ترین شرکت‌کننده کنکور 95 اظهار داشت: امیدوارم در رشته پزشکی در یک دانشگاه خوب قبول شوم.

وی با توصیه به داوطلبان کنکور سراسری گفت: این روزهای پایانی زمان جمع‌بندی است و باید آنچه خواندیم را جمع بندی کرده و امیدوار باشیم.

بلوچی ادامه داد: داوطلبان موقع درس خواندن تمرکز کنند و خانواده‌ها نیز کمک کنند تا محیط خانه ساکت باشد تا داوطلبان بتوانند آزمون را برای خودشان شبیه سازی کرده و با شرایط کنکور تست زنی را تمرین کنند.