۱۵ تير ۱۳۹۵ ۱۵:۵۲
estekhdam dastgah ejrayi - eshtghal

estekhdam dastgah ejrayi - emtehan

سازمان سنجش آموزش کل کشور در اطلاعیه ای از شروع ثبت نام سومین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور از تاریخ 1395/4/28 خبر داد.

به گزارش عطنا، در این اطلاعیه آمده است، این آزمون استخدامی برای جذب مجموعاً 19 هزار و 251 نفر در 12 دستگاه اجرایی و 68 دانشگاه از مجموع دانشگاه های علوم پزشکی از طریق سایت سنجش انجام خواهد شد.

روابط عمومی این سازمان همچنین آورده است: از متقاضيان واجد شرايط براي شركت در آزمون مذكور دعوت به عمل مي‌آيد به منظور كسب اطلاعات و جزييات مربوط به رشته‌ها و شغل محل استخدام هريك از دستگاههاي اجرايي و همچنين دانشگاههاي علوم پزشكي به دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون استخدامي كه از تاريخ 1395/4/28 بر روي سايت سازمان قرار داده خواهد شد مراجعه نمايند.

ضمناً تاريخ و نحوه دريافت كارت ورود به جلسه و برگزاري آزمون كه در شهريورماه خواهد بود در دفترچه راهنما اعلام مي‌شود.

مشاهده اطلاعیه سازمان سنجش