۰۸ تير ۱۳۹۵ ۱۳:۰۲

Daneshjuسید ضیاء هاشمی گفت: نگاه وزارت علوم به امور فرهنگی این است که برنامه‌های فرهنگی در جریان تحصیل دانشجویان جزو محورهای اصلی باشد.

وی افزود: اگر می خواهیم دانشگاه انقلابی داشته باشیم باید دانش آموختگانی تربیت کنیم که در دانشگاه‌های فعال در حوزه‌های فرهنگی و دینی پرورش یافته باشند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه وزارت علوم برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با رویکرد انقلابی و دینی در دانشگاه‌ها برگزار می کند، افزود: ما بحث‌هایی را مانند جنبش‌های مذهبی در دانشگاه‌ها شروع کردیم که در این راستا آموزه‌های دینی و سنت ائمه اطهار برای دانشجویان ترویج می‌شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: همچنین مشارکت دانشجویان در چارچوب انجمن‌های علمی، تشکل‌های دانشجویی و کانون‌های فرهنگی افزایش یافته‌است.