۰۵ تير ۱۳۹۵ ۱۶:۲۹

konkorدکتر محمد علی ابراهیمی با بیان اینکه زمان ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) مردادماه 95 از 8 لغایت 11 تیرماه سال جاری انجام می‌شود، گفت: ثبت نام به صورت الکترونیکی و ازطریق پرتال مرکز سنجش و آزمون دانشگاه یام نور صورت می گیرد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، ابراهیمی زمان دریافت کارت آزمون را 13 لغایت 16 مرداد و زمان برگزاری آزمون را 16 مردادماه اعلام کرد و افزود: آزمون زبان دکتری تخصصی (ETPNU) مردادماه 95 به صورت الکترونیکی در 6 استان؛ آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان رضوی ، فارس و کرمانشاه برگزار می شود.

وی هزینه ثبت نام داوطلبان را مبلغ 750000 ریال عنوان کرد و گفت: داوطلبان می توانند این مبلغ را به شماره حساب 2178609001007 به حساب بانک ملی شعبه بنفشه به نام دانشگاه پیام نور واریز نمایند.

داوطلبان شرکت در این آزمون جهت کسب اطلاعات بیشتر و رفع مشکل احتمالی می توانند با شماره تلفن 22458297-021تماس حاصل نمایند.