vazir

پنج فرصت و چالش بین المللی سازی دانشگاه‌ها در نشست شورای سیاستگذاری همکارهای علمی بین المللی وزارت علوم با حضور وزیر علوم بررسی شد.

به گزارش عطنا و به نقل از مهر، با حضور دكتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، نشست شورای سیاستگذاری همكاری‌های علمی و بین المللی این وزارتخانه تشكیل  و مباحث مرتبط با بین المللی سازی دانشگاهها  مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست پنج فرصت و پنج چالش بین المللی‌سازی دانشگاه‌ها توسط حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل  مطرح و توسط اعضای این شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دعوت از وزیر امور خارجه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس هیات پنج نفره سفرهای خارجی نهاد ریاست جمهوری برای بررسی موضوعات مرتبط با بین المللی سازی دانشگاهها  از تصمیمات این نشست بود.

معاونان آموزشی، پژوهش و فناوری وزارت علوم، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، رئیس دانشگاه تهران ، رئیس شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان و رئیس پژوهشگاه مهندسی ژنتیك و زیست فناوری از اعضای شورای سیاستگذاری همكارهای علمی و بین المللی وزارت علوم هستند