۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۱

eftariگروه موزه و مرمت اشیا در دانشگاه هنر با همراهی انجمن موزه، حفاظت و مرمت آثار تاریخی ایران در تلاش است در راستای پاسداری و اشاعه آیین افطاری در کنار دانشجویان دانشگاه هنر قرار گرفته و دومین مراسم سفره افطار ایرانی برای اطعام نیازمندان را برپا کند.

به گزارش عطنا و به نقل از فارس، این انجمن برای برگزاری سومین گردهمایی پاسداشت میراث معنوی (دومین آیین افطار در سفره ایرانی) خواستار شده است تا هموطنان نیز با تهیه یک یا چند وعده غذا برای افطار، کمک نقدی و غیر نقدی جهت برپایی سفره افطار، همراهی در بسته بندی افطاری و همراهی در توزیع افطاری در میان نیازمندان سطح شهر همراهی کنند.

دانشجویان امسال تصمیم گرفتند علاوه بر تهیه و توزیع غذای گرم بین نیازمندان سطح شهر از محل کمک‌های مالی جمع آوری شده به مغازه‌داران امین و قابل اعتماد برخی محلات محروم مراجعه و بخشی از حساب‌های دفتری خانواده‌های محروم و بی سرپرست را پرداخت کنند.

این طرح 4 شنبه 2 تیر ماه از نشانی تهران، خیابان سی تیر، خیابان سرهنگ سخایی، دانشگاه هنر، پردیس باغ ملی، گروه موزه و مرمت،دبیرخانه میراث معنوی آغاز می‌شود.