komisiunسازمان یونسکو در هر سال با هدف تشویق دانشمندان جوان کشورهای در حال توسعه به تحقیق در خصوص مسائل مرتبط با ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات بین دانشمندان نسل جدید، جایزه‌ای را با عنوان دانشمند جوان انسان و کره مسکون (MAB) اعلام می‌کند.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، متقاضیان دریافت جایزه باید تا 40سال سن داشته باشند و پروژه‌های مرتبط با ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره را برای جایزه دانشمند جوان انسان و کره مسکون پیشنهاد دهند.

این پروژه‌ها باید حداکثر تا مدت دو سال انجام شود ومبلغ این جایزه حدود 5000 دلار است.

گفتنی است داوطلبان واجد شرایط باید تا تاریخ 10 مهر 1395 فرم تکمیل‌ شده و رزومه خود را به گروه علوم کمیسیون ملی یونسکو در ایران به نشانی الکترونیکی: science@irunesco.org ارسال کرده باشند.