firooz harir chiفیروز حریرچی چهره ماندگار و استاد زبان و ادبیات عرب از دنیا رفت.

به گزارش عطنا و به نقل از ایسنا، این استاد دانشگاه که مدتی پیش بر اثر عارضه مغزی در بیمارستان بستری شده و به کما رفته بود شامگاه شنبه 22 خردادماه در بیمارستان سینای تهران درگذشت.

این استاد دانشگاه چندی پیش در هنگام تدریس در یکی از کلاس‌های دانشگاه آزاد دچار سرگیجه و از دست رفتن تعادل شد و به بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بهمن انتقال یافت. او 20 اردیبهشت‌ماه تحت عمل جراحی قرار گرفت اما از همان تاریخ به کما رفت تا این‌که سرانجام شامگاه گذشته از دنیا رفت.

فیروز حریرچی سال 1320 در تبریز متولد شد و در سال 1354 دکترای زبان و ادبیات عرب خود را از دانشگاه تهران دریافت کرد. او صاحب ده‌ها تألیف، ترجمه و مقالات متعدد در حوزه ادبیات و تاریخ است.

حریرچی به عنوان چهره ماندگار رشته زبان و ادبیات عرب در چهارمین دوره همایش چهره‌های ماندگار برگزیده شد.