جدیدترین نسخه «پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات»، شماره سه از دوره 31 به صورت الکترونیکی منتشر شد.

به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، جدیدترین شماره «پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات» (بهار 95)، با 13 عنوان مقاله منتشر شد.

همچنین، این شماره از فصلنامه دربرگیرنده مقالات ذیل است:

- سیاستگذاری مبتنی بر شواهد و نقش آمار و اطلاعات در آن

- ارزیابی بخش راهنمای نویسندگان نشریات علمی- پژوهشی ایران

- بازیابی تخصص: مروری بر مبانی، روش‌ها و مدل‌ها؛

- تحلیل و مقایسه ساختار میان‌رشته‌ای «علم اطلاعات و دانش‌شناسی» بر اساس خوشه‌بندی روابط استنادی آن در دو دوره قبل و بعد از پیدایش وب

- بررسی دیدگاه کاربران پیرامون عوامل موثر بر قصد استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی با تاکید بر نظریه جریان

- سازگاری وبگاه‌های دانشگاهی با استانداردهای ابرداده‌ای: مطالعه موردی وبگاه دانشگاه شاهد

- طبقه‌بندی ابعاد وب‌کوال بر اساس تأثیر عملکرد نامتقارن مدل رضایت مشتری کانو: مطالعه موردی وب‌سایت آموزش مجازی دانشگاه تهران

- بررسی تاثیر مدل کاربردی طراحی وبسایت عصب پایه در وب سایت‌های تجاری (مطالعه مشاهده‌ای)

- نقش دانش و مهارت کارآفرینانه در توسعه قصد کارآفرینی دیجیتالی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی استان همدان

- گونه‌شناسی استفاده و رضامندی ایرانیان از شبکه اجتماعی کتاب‌محورِ گودریدز

- ارگونومی نرم‌افزارهای کتابخانه دیجیتالی ایران: پیمایشی با رویکرد دسترس‌پذیری

- بررسی رابطه بین سنجه‌های رؤیت‌پذیری و ذخیره با شاخص استناد در نظام التمتریکس پلاس(94/10/28)؛

- نقد و بررسی کتاب تجاری سازی تحقیق با تاکید بر حوزه علوم انسانی

بر اساس اعلام سایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، مقاله «تجاری‌سازی تحقیق با تأکید بر علوم انسانی» نوشته دکتر لیلا نامداریان و دکتر بهزاد دوران و مقاله‌ای با عنوان «سیاستگذاری مبتنی بر شواهد و نقش آمار و اطلاعات در آن» نوشته دکتر لیلا نامداریان در این شماره منتشر شده است.

گفتنی است، نسخه چاپی شماره زمستان 1395 این فصلنامه منتشر شده و علاقه‌مندان برای مطالعه این فصلنامه و دسترسی به مطالب آن می‌توانند به آدرس http://jipm.irandoc.ac.ir مراجعه کنند.