۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶
کد خبر: ۴۰۵۹۶

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه نباید به طلاق آسیب شناسانه نگاه کنیم، افزود: همواره طلاق را ضد ارزش معرفی می کنیم.


به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، علی جنادله در دومین نشست تخصصی «حوزه کنترل و کاهش طلاق» در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: دو نفر که به آستانه طلاق رسیده اند را نمی توان با نصیحت به خانه برگرداند و برای آنها زندگی عادی تصور کرد.


وی طلاق را پدیده ای چند بعدی معرفی کرد و گفت: طلاق پدیده ای ناخوشایند است اما می تواند مکانیسم حل مسئله هم باشد. طلاق گاه می تواند به عنوان راه حل در نظر گرفته شود.


جنادله معتقد است، تغییر الگوی همسر گزینی یکی ازمسائلی است که می تواند به طلاق دامن بزند. زمانی دختر و پسر یکدیگر را در یک شبکه خانوادگی پیدا می کردند اما امروز به طور عام افراد همسر خود را خارج از شبکه خانوادگی انتخاب می کنند.


وی همچنین درباره تغییراتی که در خصوص زنان در جامعه ایجاد شده است، گفت: زنان خیلی بیش از مردان با موضوع برابری جنسیتی آمیخته شده اند، به عبارتی مردان در تغییرات نگرشی نسبت به زنان دارای تاخر هستند.


عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی معتقد است، باید سیستم هایی ایجاد شود که حمایت از زنان بعد از طلاق افزایش یابد. متاسفانه هم اکنون وقتی زنی طلاق می گیرد او را از زندگی طبیعی ساقط می کنیم و نگاه منفی در جامعه به او صورت می گیرد.


وی گفت: می توان زنان طلاق گرفته را توانمند و آنها را برای پذیرش زندگی جدید آماده کرد. باید سیستم های حمایت از زنان طلاق گرفته افزایش یابد. حتی می توان تمهیداتی در نظر گرفت که زوجین بعد از طلاق در شرایط مناسبی با یکدیگر دیدار داشته باشند تا فرزندان کمتر احساس سرخوردگی کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار