۰۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۶

به گزارش عطنا به نقل از مهر، سیدضیاء هاشمی در همایش ملی واژه پژوهی در علوم اسلامی در دانشگاه یاسوج افزود: درک ناصحیح و غلط از واژه های دینی، قرآنی و میراث تاریخی و گذشته منجر به ظاهرگرایی و اخبارگرایی در متون و مبانی فقهی و اسلامی خواهد شد.

وی با تبیین جایگاه واژه پژوهی، فهم عالمانه از احادیث، علم کلام، فلسفه، فقه و مبانی قرانی را ضرورتی اجتناب ناپذیر در شرایط کنونی جامعه و حتی منطقه و جهان دانست.

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم تاکید کرد: بدون واکاوی و شناخت درست از واژه های دینی و قرآنی و میراث تاریخی، چهره واقعی اسلام و شریعت نیز مخدوش خواهد شد.

وی تصریح کرد: کارکرد ارتباطی و کنش واژه ها نیز نقش تعیین کننده ای در انتقال معانی و پیام میان انسان ها و جامعه بشری دارد.

هاشمی با اشاره به اهمیت تفصیل واژه ها در علوم قرآنی و اسلامی، گفت: بدون تفصیل ها و دلالت های معرفتی نمی توان مخاطبان را به دین دعوت کرد و یا در ترویج و تبلیغ مبانی دینی نیز اهتمام ورزید.