۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۹:۱۳
n14

امروز نشست خبری همایش بین المللی «بهینه سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

به گزارش عطنا و به نقل از رسانه‌ها در این نشست خبری، دكتر حمید رضا علومی گفت: هدف ما از برگزاری این همایش آن است تا با رعایت اصول ملی، سیاست‏های کلان و قوانین، طراحی مناسبی برای مدل جدید قراردادهای نفتی ارائه دهیم.

دکتر حاجیان نیز اظهار داشت: در شرایط کنونی که قرار است کشور، تجربه جدید قراردادهای بالادستی نفت و گاز را داشته باشد نیاز است که این قراردادها به صورت آکادمیک مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

در جدیدترین پرداخت دانشگاهی به موضوع قراردادهای نفتی، دانشگاه علامه طباطبایی میزبان کنفرانس بهینه سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز شده است.

این کنفرانس قرار است در تیرماه سال جاری با رویکرد‌ تکمیل زنجیره آموزش و پژوهش و ارائه خدمات پژوهشی به بخش‌های اجرایی در راستای بهینه سازی قراردادهای نفتی، بررسی قراردادهای بالا دستی نفت و گاز از منظر حقوق بین‌الملل عمومی، حقوق تجارت بین‌الملل و حقوق فراملی، بررسی تاثیر رفع تحریم‌های بین‌المللی بر قراردادهای نفت و گاز و... برگزار شود.