به گزارش عطنا، سفير جمهوري اسلامي ايران در دهلي نو، تدوين منشور حقوق بشر اسلامي از سوي دانشمندان و كارشناسان اسلامي را ضروري دانست وتصريح كرد: در تدوين اين منشور بايد از نظرات همه صاحب نظران اسلامي استفاده شود.
غلامرضا انصاري در سمينار بين المللي اسلام و حقوق بشر در دانشگاه همدرد افزود: دانشگاه همدرد باتوجه به سابقه و اقدامات ارزشمند مي تواند در انجام مطالعات حقوق بشر و كمك به تدوين اين منشور پيشگام شود.
عبدالله نصری استاد دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این كنفرانس گفت: دین اسلام جایگاه بالایی برای حقوق فردی و اجتماعی افراد قائل است .
وی تصریح كرد: برگزاری چنین كنفرانسهایی گام مهمی برای تشریح و تبیین جایگاه حقوق بشر در اسلام و هماندیشی در این زمینه است .
امام جماعت مسجد شاهی فتح پوری دهلی نیز در این سمینار، رژیم صهیونیستی را بزرگترین ناقض حقوق بشر دانست و اظهار كرد: كشورهای غربی هیچ توجهی به كشتار و جنایات این رژیم علیه مردم بی دفاع فلسطین نمیكنند.
مولانا مفتی مكرم احمد در دومین روز سمینار بین المللی اسلام و حقوق بشر در دانشگاه همدرد دهلی نو افزود: سكوت كشورهای غربی و به ظاهرا متمدن در برابر جنایات وحشیانه اسرائیل این سازمان ها را در برابر جامعه جهانی بیاعتبار كرده است .
وی با اشاره به تدوین منشور بین الملل حقوق بشر در سال 1948 تصریح كرد: این سازمان از زمان تشكیل رژیم نامشروع اسرائیل تاكنون اقدام موثری برای توقف جنایات صهیونیست ها نكرده است .
این روحانی برجسته اهل سنت با اشاره جنایات داعش در كشورهای خاورمیانه خاطرنشان كرد: این جنایات ربطی به اسلام ندارد، گروههای تروریستی داعش و القاعده از سوی كشورهای غربی و باهدف بدنام و مخدوش كردن چهره اسلام بوجود آمده است .
سمینار بین المللی اسلام و حقوق بشر از روز شنبه به مدت 2 روز با هدف تبیین دیدگاه اسلام در خصوص حقوق بشر و مشكلات جهان معاصر و توسعه همگرایی و تبادل نظر میان جامعه المصطفی و مراكز علمی هندوستان در دانشگاه همدرد آغاز شد.
دراین سمینار استادان و كارشناسانی از دانشگاههای هند و ایران، در خصوص حقوق بشر از دیدگاه اسلام، پیامبر، اهل بیت، روابط بین الملل، حقوق اقلیتها و چالشهای حقوق بشر به ارائه مقاله و سخنرانی میپردازند.
این سمینار توسط نمایندگی جامعه المصطفی در هند و باهمكاری دانشگاه همدرد برگزار میشود.