۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۲۸

به گزارش عطنا به نقل از فارس، آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 برای پذیرش دانشجو در 143 کدرشته امتحانی و در 6 گروه آموزشی برگزار می‌شود و داوطلبان از فردا دوشنبه 13 اردیبهشت می‌توانند برای دریافت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

تعداد 761 هزار و 116 داوطلب برای ثبت‌نام در این آزمون اقدام کردند که از این تعداد 68 هزار و 503 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در کدرشته امتحانی دوم علاوه بر کدرشته امتحانی اول اعلام کردند بنابراین با توجه به آمار داوطلبان ثبت‌نام‌کننده که 761 هزار و 116 نفر است و آمار علاقمندان به کدشته امتحانی دوم که 68 هزار و 503 نفر است برای برگزاری آزمون، تعداد 829 هزار و 619 کارت صادر می‌شود.

کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای مربوط از فردا دوشنبه 13 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند حداکثر تا روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش برای دریافت پرینت کارت شرکت در‌ آزمون و برگ راهنمای مربوط اقدام کنند.

بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده،‌ آزمون دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 و نخستین مرحله آزمون بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روزهای پنج‌شنبه 16 و جمعه 17 اردیبهشت ماه در 66 شهرستان و 148 حوزه امتحانی برگزار می‌شود.