۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۶

به گزارش عطنا به نقل از مهر، مهرالله رخشانی مهر از پروژه‌های عمرانی دانشگاه گنبدکاووس بازدید کرد و روند پیشرفت پروژه های عمرانی این دانشگاه را مورد بررسی قرار داد.

وی در نشست کاری با مسئولان دانشگاه گنبدکاووس ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص میزان اعتبارات تخصیص یافته در بخش های عمرانی دانشگاه ها، بر لزوم در نظر گرفتن اصول اقتصاد مقاومتی در سیاست های اجرایی در این بخش تاکید کرد.

مدیرکل نظارت بر طرح های  عمرانی وزارت علوم تعدیل فشارهای اقتصادی و تبدیل تهدید به فرصت را از  جمله ظرفیت های مدل اقتصاد مقاومتی دانست.

رخشانی مهر اتمام پروژه های نیمه تمام را به عنوان اولویت وزارت عتف در بخش پروژه های عمرانی معرفی کرد و ضمن تاکید بر رعایت اعتدال در نحوه تخصیص اعتبارات عمرانی در سطح دانشگاه های مختلف کشور گفت: وزارت علوم از پروژه های ۵۰ درصدی که نیمی از هزینه اجرای پروژه توسط خیرین تقبل می شود؛ به صورت اولویت دار استقبال می کند.